Go Back   6th Gen Accord DIY and Performance Forums > Search Forums

Register to remove these ads


Showing results 1 to 25 of 47
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: dani-bayamon
Forum: URGENT - Help Quick! 12-13-2015, 06:20 PM
Replies: 8
Views: 1,000
Posted By dani-bayamon
Re: Sporatic Idle after cleaning intake from EGR

which gasket you had to change?
I have the same problem
Forum: Engine & Transmission Mods 10-25-2015, 08:16 AM
Replies: 5
Views: 618
Posted By dani-bayamon
Re: F23A1 Head gasket

Thanks family
Forum: Engine & Transmission Mods 10-21-2015, 08:17 PM
Replies: 5
Views: 618
Posted By dani-bayamon
F23A1 Head gasket

anyone can help me with setting specifications of F23A1 head torque?
Forum: DIY - Do It Yourself Forum 10-21-2015, 08:14 PM
Replies: 108
Views: 124,996
Posted By dani-bayamon
Re: Official 6GA DIY Master List

anyone can help me with setting specifications of F23A1 head torque?
Forum: Accord Tech 08-13-2015, 06:26 AM
Replies: 6
Views: 640
Posted By dani-bayamon
Re: Oxygen Sensor

and I clarified my dude,for engine 2.3 I4 F23A1, Denso Oxygen Sensor # 234-4620 is for the front up, before the cat and Oxygen Sensor Denso 234-4209 is down after the cat
Forum: Accord Tech 08-12-2015, 04:13 PM
Replies: 6
Views: 640
Posted By dani-bayamon
Re: Oxygen Sensor

Thanks RedRyder, What is the part number of the Denso oxygen sensor for F23A1 I4?
Forum: Accord Tech 08-11-2015, 10:11 PM
Replies: 6
Views: 640
Posted By dani-bayamon
Oxygen Sensor

I need to replace my oxygen sensor, I've seen several economic in ebay, what you recommend? ?
Forum: URGENT - Help Quick! 07-08-2015, 09:32 PM
Replies: 18
Views: 928
Posted By dani-bayamon
Re: Coolant Resivour backfilling

already checked the two fans, it could also be the water pump
Forum: URGENT - Help Quick! 07-04-2015, 11:36 PM
Replies: 18
Views: 928
Posted By dani-bayamon
Re: Coolant Resivour backfilling

The radiator cap are new?
Forum: URGENT - Help Quick! 06-28-2015, 11:44 AM
Replies: 13
Views: 894
Posted By dani-bayamon
Re: Oil in cooling system

Thanks @james'99 and @sino , I'll work with that then
Forum: URGENT - Help Quick! 06-28-2015, 10:46 AM
Replies: 13
Views: 894
Posted By dani-bayamon
Re: Oil in cooling system

It is likely to be automatic transmission fluid?
Forum: URGENT - Help Quick! 06-28-2015, 10:42 AM
Replies: 13
Views: 894
Posted By dani-bayamon
Re: Oil in cooling system

The head gasket was replaced two months ago because timing belt broke, and the head was repaired
Forum: URGENT - Help Quick! 06-28-2015, 10:38 AM
Replies: 13
Views: 894
Posted By dani-bayamon
Re: Oil in cooling system

I can not verify the compression, but the engine is running well
Forum: URGENT - Help Quick! 06-28-2015, 10:34 AM
Replies: 13
Views: 894
Posted By dani-bayamon
Re: Oil in cooling system

http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/28/2908b24c0254f1a4b46879217c36d8f6.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/06/28/4a30d29c2094aff8af22c791fa8debf1.jpg
Forum: URGENT - Help Quick! 06-28-2015, 09:43 AM
Replies: 13
Views: 894
Posted By dani-bayamon
Re: Oil in cooling system

this photo was drained from the radiator
Forum: URGENT - Help Quick! 06-28-2015, 09:41 AM
Replies: 13
Views: 894
Posted By dani-bayamon
Re: Oil in cooling system

Haw many parts can mix oil with coolant?
Forum: URGENT - Help Quick! 06-28-2015, 09:40 AM
Replies: 13
Views: 894
Posted By dani-bayamon
Oil in cooling system

http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/28/0902051d3dcceb92c2e2f40e59873ed4.jpg
Forum: URGENT - Help Quick! 05-20-2015, 03:36 PM
Replies: 20
Views: 1,169
Posted By dani-bayamon
Re: Problem with rpm

or removing the top half of the intake
Forum: URGENT - Help Quick! 05-20-2015, 03:34 PM
Replies: 20
Views: 1,169
Posted By dani-bayamon
Re: Problem with rpm

you can do it, first unplug the cables, then you remove the two 10mm bolts, and then take off the idle, and disconnect hoses
Forum: URGENT - Help Quick! 05-20-2015, 09:11 AM
Replies: 4
Views: 399
Posted By dani-bayamon
Re: Rear mount

plug in where , the new mount does not have to plug
Forum: URGENT - Help Quick! 05-19-2015, 08:31 PM
Replies: 4
Views: 399
Posted By dani-bayamon
Rear mount

after a long day, I replaced rear mount. The new mount is so cheap that does not use the vacuum hose adapter. I did not think anything bad would happen, but now I have problems with the rpm and stays...
Forum: URGENT - Help Quick! 05-19-2015, 07:31 PM
Replies: 20
Views: 1,169
Posted By dani-bayamon
Re: Problem with rpm

if I installed a rear mount that does not work with the vacuum hose, I'll have this problem
Forum: URGENT - Help Quick! 05-19-2015, 07:06 PM
Replies: 20
Views: 1,169
Posted By dani-bayamon
Re: Problem with rpm

at this time, I replace the engine mount is located under the intake and the new mount does not work with vacuum hose
Forum: URGENT - Help Quick! 05-10-2015, 09:04 PM
Replies: 20
Views: 1,169
Posted By dani-bayamon
Re: Problem with rpm

if you like the same thing happened to me james'99 , replacing the gasket you solved this problem?
Forum: URGENT - Help Quick! 05-10-2015, 08:36 PM
Replies: 20
Views: 1,169
Posted By dani-bayamon
Showing results 1 to 25 of 47

 
» Featured Ride
CHECK OUT THIS WEEK'S FEATURED RIDE!



Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3