Go Back   6th Gen Accord DIY and Performance Forums > The Garage > Car Audio & Electronics

Register to remove these ads


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 08-15-2018, 05:54 AM
HushMyMother HushMyMother is offline
Junior Member
Points: 83, Level: 1 Points: 83, Level: 1 Points: 83, Level: 1
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Aug 2018
Location: Wisconsin
Age: 18
Posts: 1
Rep Power: 0
HushMyMother is an unknown quantity at this point
*HELP* Cluster Lights and Tail Lights went out after installing aftermarket radio

It is both tail lights and cluster lights that do not work. Iíve read that it could be the Multiplex computer but also a fuse that could be blown. The fuses that Iíve checked all look fine and I donít know how to check if a relay is bad. Really stuck and donít know what the issue is right noe
Reply With Quote
  #2  
Old 08-15-2018, 10:28 AM
RedRyder's Avatar
RedRyder RedRyder is offline
Be a better driver


Points: 74,882, Level: 85 Points: 74,882, Level: 85 Points: 74,882, Level: 85
Activity: 38% Activity: 38% Activity: 38%
 
Join Date: Sep 2008
Location: Fawking, OH
Posts: 19,156
Rep Power: 142
RedRyder has their shit togetherRedRyder has their shit togetherRedRyder has their shit togetherRedRyder has their shit togetherRedRyder has their shit togetherRedRyder has their shit together
Member Photo Albums
Re: *HELP* Cluster Lights and Tail Lights went out after installing aftermarket radio

Always unhook the battery when messing with electonics. Did you check the small instruments fuse?
__________________

Reply With Quote
  #3  
Old 08-15-2018, 01:13 PM
CG6Lemon's Avatar
CG6Lemon CG6Lemon is offline
Detailing Enthusiast


Points: 43,922, Level: 64 Points: 43,922, Level: 64 Points: 43,922, Level: 64
Activity: 6% Activity: 6% Activity: 6%
 
Join Date: Jun 2008
Location: S.F Bay Area, CA
Posts: 7,699
Rep Power: 47
CG6Lemon is somewhat reliable
Member Photo Albums
Send a message via Yahoo to CG6Lemon
Re: *HELP* Cluster Lights and Tail Lights went out after installing aftermarket radio

Check the small light fuse and the back up cluster 7.5a fuse on driver side fuse box
__________________

DetailedByPrecision
Paint Correction - Ceramic Paint Coatings - Auto Detailing
Serving San Francisco Bay Area
Phone: 415-601-4291
Follow us on: Facebook
https://www.facebook.com/DetailedByPrecision
Follow us on: Instagram
https://www.instagram.com/detailedbyprecision
Reply With Quote
  #4  
Old 08-16-2018, 04:41 PM
CDsDontBurn's Avatar
CDsDontBurn CDsDontBurn is offline
Senior Member
Points: 17,306, Level: 40 Points: 17,306, Level: 40 Points: 17,306, Level: 40
Activity: 67% Activity: 67% Activity: 67%
 
Join Date: Jan 2010
Location: so cali, 909
Posts: 1,209
Rep Power: 38
CDsDontBurn is somewhat reliable
Re: *HELP* Cluster Lights and Tail Lights went out after installing aftermarket radio

^^ Should be fuse #14.
__________________
2000 2dr. v6 Accord | Limo Tint | Black housing Crystal Headlights | R1 Concept slotted/ventilated rotors - Front | Eibach Pro Springs | KYB-GR2 Shocks | Eibach Sway Bars | DC Strut Bar | Pioneer DEH-P6000UB | Pioneer mid speakers | Matt Tweeters | Kenwood 4ch. 800w Amp | 2x 10" Sony Xplod 800w subs | Sony 1200w Class D Amp
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


» Featured Ride
CHECK OUT THIS WEEK'S FEATURED RIDE!



Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3