Go Back   6th Gen Accord DIY and Performance Forums > The Garage > Accord Tech

Accord Tech Anything tech-related that doesn't necessarily fit in the other forums. CEL Codes, torque specs, etc all go in here

Register to remove these ads


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 04-06-2016, 08:18 AM
cl206 cl206 is offline
Senior Member
Points: 10,626, Level: 31 Points: 10,626, Level: 31 Points: 10,626, Level: 31
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 144
Rep Power: 40
cl206 is somewhat reliable
Possible oil leak found

Update: Alright those bolts weren't the source of the leak. Turns out it was the oil pressure sensor switch with the rubber boot on it. Changed that out and finally there are no more leaks!



Hey guys check out the pic below. I finally used some dye and discovered what appeared to be a minor oil leak out of those two hex bolts. They are located just behind the oil filter housing and below the oil pressure switch.

This pic is taken last night. I have since removed them and cleaned them out and reinstalled with permatex ultra copper. Hopefully this is the fix for my oil leak.

But anybody know what the heck is the point of those two hex bolt holes?
(There were no rubber o rings behind them.)


Last edited by cl206; 04-14-2016 at 11:16 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


» Featured Ride
CHECK OUT THIS WEEK'S FEATURED RIDE!



Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3