DIY 98-00 Cluster - white faces/red needles

Discussion in 'DIY - Do It Yourself Forum' started by RedRyder, Dec 11, 2010.

  1. ThatDesiKid

    ThatDesiKid Well-Known Member

    Age:
    22
    Posts:
    110
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2015
    Location:
    Rochester Hills, Michigan
    I put on one of the faces and plugged it back in to light it up...but now my cluster will not light up. Only one bulb by the rpm guage lights up, no other bulbs work beside warning lights (SRS, TCS, etc.). So essentially I can't see my speedometer or fuel and temps at night. Any ideas on what went wrong? BTW these are the stock bulbs, just wanted to see if I could make the faces work.
     
  2. RedRyder

    RedRyder Be a better driver

    Posts:
    19,172
    Likes Received:
    62
    Joined:
    Sep 5, 2008
    Location:
    Fawking, OH
    So you removed the cluster from the car, applied one of the gauge overlays, then hooked the cluster back up and the bulbs stopped working? What about the lights on the radio and HVAC, do they work?
     
  3. ThatDesiKid

    ThatDesiKid Well-Known Member

    Age:
    22
    Posts:
    110
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2015
    Location:
    Rochester Hills, Michigan
    Yeah exactly. Radio and HVAC work, and one bulb behind the tach works. The bulbs worked fine before I pulled out the cluster.

    I'll post pics when I get out of class tonight.

    Sent from my XT1080 using Tapatalk
     
  4. RedRyder

    RedRyder Be a better driver

    Posts:
    19,172
    Likes Received:
    62
    Joined:
    Sep 5, 2008
    Location:
    Fawking, OH
    Hmm okay. Well it sounds like your small lights fuse is ok. Try switching the working bulb in the tach to the other tach position and speedo positions, and see if it still works.
     
  5. Varnell

    Varnell Well-Known Member

    Posts:
    1,102
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Mar 16, 2013
    Location:
    Charlotte, NC
    Did you replace them with LEDs and put them in backwards?

    Edit: Nevermind, I see now that you're reusing the same bulbs.
     
  6. ThatDesiKid

    ThatDesiKid Well-Known Member

    Age:
    22
    Posts:
    110
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2015
    Location:
    Rochester Hills, Michigan
    Turns out the wire was loose, my brother was messing with the car when I had the cluster out. It's all good now. Thanks boys!

    Sent from my XT1080 using Tapatalk
     
  7. Lyttle

    Lyttle Member

    Posts:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 26, 2016
    Location:
    Canada
    I love the look of the chrome and white on there, looks so good may do this to mine lol
     

Share This Page